Varna24.bg Напредва ремонтът на Младежкия дом във Варна, видя репортер

...
Varna24.bg Напредва ремонтът на Младежкия дом във Варна, видя репортер
Коментари Харесай

Напредва ремонтът на Младежкия дом във Варна

Varna24.bg Напредва ремонтът на Младежкия дом във Варна, видя кореспондент на Varna24.bg .
Работници събориха напълно козирката над входа на постройката, в профил са вдигнати железни колони, с цел да бъде реализирана новата визия на младежкото средище.
Все още не е ясно обаче дали служащите ще съумеят да спазят планувания период за довеждане докрай на обекта до Нова година.

Припомняме, че през януари 2017 година планът на архитектите Петър Стефанов, Виктория Иванова и Елица Коева бе класиран преди всичко в състезанието за разработване на абстрактен архитектурен план за обща визия, създаване на налична среда, ремонт и преустрояване на Младежкия дом в града. Конкурсът бе проведен от Община Варна и локалната конструкция на Камарата на архитектите в България, като задачата бе изцяло възобновяване на постройката по отношение на избора на Варна за Европейска младежка столица през тази година.

Ремонтът би трябвало да се осъществя на два стадия. Първият планува построяването на външната железна стълба и на асансьор, който ще обезпечава елементарен достъп до всички равнища в постройката. Изцяло ще бъде ремонтиран и покривът. Там ще бъдат построени сервизни пространства и лека железна структура с открита тераса. Вторият стадий включва построяването на още една експозиционна повърхност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР