Varna24.bg На необичайна гледка се натъкнали снощи варненци, докато се

...
Varna24.bg На необичайна гледка се натъкнали снощи варненци, докато се
Коментари Харесай

Силният вятър във Варна подкара паркиран автомобил и го заби в друга кола

 Varna24.bg На необикновена панорама се натъкнали нощес варненци, до момента в който се прибирали от работа. Паркиран автомобил по ул. " Опълченска " потеглил постепенно по този начин, като че ли се включва в придвижването по натоварена централна уличка, след което с тропот се забил в друг автомобил, описаха за Varna24.bg очевидци на случилото се.

" Прибирахме се от работа с колата, когато тъкмо пред нас паркиран в ляво по улицата автомобил се сурна леко към платното, по този начин като че ли се включва в придвижването. Учудихме се, че лидерът не даде мигач и с нищо не алармира желанията си, само че изчакахме да продължи. Какво беше учудването ни, когато след секунди колата просто се заби в отсрещния автомобил, паркиран диагонално в дясната част на улицата. Беше мрачно, не се виждаше кой стои зад кормилото.

Решихме, че на водача му е прилошало или се е случило нещо неприятно, за секунди ни мина какво ли не през мозъка. Слязохме, с цел да окажем помощ и какво беше учудването ни, когато видяхме, че в автомобила няма водач. Очевидно колата е била оставена необезопасена, а бурният вятър я е " подкарал ".

Събра се дълга колона от чакащи коли, обадихме се на тел. 112, с цел да дойдат органите на реда и си свършат работата, само че прекарването беше някак злокобно. Добре е водачите да бъдат виновни и вземат ограничения за обезопасяване на колите си, тъй като в случай че ние не се движехме толкоз постепенно и деликатно, можеше и да не успеем да реагираме, а бяхме с дете в колата. Можеше да се стигне до доста противен случай ", споделиха читатели на Varna24.bg , които изпратиха и фотоси.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР