Varna24.bg Мъгла и хлъзгава настилка затрудни шофьорите във Варна тази

...
Varna24.bg Мъгла и хлъзгава настилка затрудни шофьорите във Варна тази
Коментари Харесай

Мъгла и хлъзгава настилка затрудни шофьорите във Варна тази сутрин

 Varna24.bg Мъгла и хлъзгава настилка затрудни водачите във Варна тази заран, видя кореспондент на Varna24.bg

Намалената видимост сътвори сериозен риск за пешеходците, които не постоянно се възползват от пешеходните пътеки, с цел да пресекат. Така група младежи, тръгнали към околните техникуми, се втурна да пресича бул. " Цар Освободител " малко преди кръговото кръстовище с бул. " Левски " на нерегламентирано място, което накара много водачи да набият спирачки. Мястото е доста рисково за пресичащите деца и младежи и се нуждае от светофарна уредба или пасарелка, каквато по принцип е планувана в плана на бул. " Левски " за тази зона. 

Синоптиците от Национален институт по метеорология и хидрология Варна оповестяват, че през днешния ден ще има променлива облачност, най-вече междинна и висока, без превалявания. Преди обед на доста места ще е и мъгливо. Ще духа слаб югозападен вятър, следобяд до сдържан от юг-югоизток.

Преобладаващи оптимални температури сред 12 и 17 градуса, в регионите с по-трайна мъгла 8-10, за Варна към 16 градуса. Вълнение на морето 1-2, следобяд по северното крайбрежие 2-3 бала. Температура на морската вода 12-13 градуса.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР