Varna24.bg Кръгово кръстовище, част от новия бул. Левски, ще изникне

...
Varna24.bg Кръгово кръстовище, част от новия бул. Левски, ще изникне
Коментари Харесай

Кръгово кръстовище изниква на мястото на съборените къщи по бул. Цар Освободител

Varna24.bg Кръгово кръстовище, част от новия бул. " Левски ", ще изникне на мястото на съборените къщи по протежението на бул. " Цар Освободител " под ВиК Варна, научи Varna24.bg . Това изясни за медията ни шефът на инфраструктурната дирекция в Община Варна инж. Петър Гърбузов във връзка на догадките дали се планува разширение на бул. " Цар Освободител ". 

Най-дръзките водачи към този момент пък се пуснаха по новите местни платна на булеварда, успоредни на дълбоките ровове, свързващи булевардите " Сливница " и " Владислав " и " Сливница " и " Цар Освободител ".

По работните трасета е положен главен слой бетон и водачите започнаха да се промъкват, макар струпаната тежка техника и служащите по обектите, видя кореспондент на Varna24.bg .

От Общината предизвестиха обаче водачите да не бързат и да не рискуват, защото обектът е към момента в развой на създаване и прекосяването по затворените сектори пречи на работата по него.  

" По бул. " Левски " сега се работи интензивно във всички сектори. Започна откопаването на земните маси под кръговите на " Владислав " и на " Сливница ". Приключва и построяването на охранителния канал. Всичко зависи и от атмосферните условия, те са доста значими. Активно се работи и по остарялата част на бул. " Левски ". Имаме замяна на подземните връзки, както и цялостна рехабилитация на пътното платно. Прави се ремонт на мостовите уреди. Напредва се по график. Даже бих похвалил строителите за основаната добра организация ", сподели наскоро за медията ни кметът на Варна Иван Портних.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР