Varna24.bg Кастинг за Гласът на България събра най-талантливите изпълнители във

...
Varna24.bg Кастинг за Гласът на България събра най-талантливите изпълнители във
Коментари Харесай

Гласът на България избира най-талантливите изпълнители във Варна днес

 Varna24.bg Кастинг за " Гласът на България " събра най-талантливите реализатори във Варна през днешния ден, видя кореспондент на  Varna24.bg .

Според кастинг шефа на продукцията Златина Ричева, Варна е обичайно измежду градовете с най-хубави и мощни претенденти. Припомняме, че спечелилият в нагорещената певческа конкуренция и двама от финалистите бяха точно от морската столица. За да вдъхнат кураж и насърчат претендентите през днешния ден на кастинга се появиха любимците в последния сезон на шоуто Атанас Кателиев и Тино. 

" Варна е един от най-богатите градове откъм артистични хора. В София, Пловдив, Плевен също имаше доста приятни гласове. Очакваме хората през днешния ден да дойдат в хотел " Аква " на място, а в случай че не могат да са запишат във Вайбър. За първи път в България може да се организира кастинг по Вайбър. В " Гласът на България " може да се откри моят профил, аз и сътрудниците ми прослушваме всички, които се включат там с видеа. Нека най-малко да нямат физическото време да дойдат да се престрашат най-малко едно видео да ни пратят. Не мисля, че има хора без гений, по-скоро има хора, на които е нужно повече време, с цел да развият гения си. Вижда се, че има капацитет в тях, само че им е нужно време да израснат, да се учат, да отивам на уроци. Снимките за новия сезон започват тази година, а самото предаване стартира да се излъчва следващата година. Към всички искащи да се включат желая да кажа, че разполагаме с брутално яка сцена, в нашият бенд са едни от най-хубавите инструменталисти в България и това е страховит опит за всеки един актьор реализатор, който желае да се научи по какъв начин се стои на огромна сцена, тъй като това е доста значимо за всеки! ", сподели Златина Ричева. 

Тя акцентира, че екипът на шоуто ще бъде разполагаем на искащите да вземат участие в кастинга във Варна до 18 часа в хотел " Аква " и пожела триумф на всички участници в него.

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР