Varna24.bg Къде е говорил? От нелегалност? Пак от нелегалност - така

...
Varna24.bg
Къде е говорил? От нелегалност? Пак от нелегалност - така
Коментари Харесай

Президентът захапа много лошо Борисов

 Varna24.bg " Къде е приказвал? От конспиративност? Пак от конспиративност " - по този начин президентът отговори на журналистически въпрос в Граф Игнатиево по какъв начин ще разяснява повдигането от премиера на тематиката за записите с неговия глас, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" Аз разгласявам дни преди да вървя някъде - тъкмо къде отивам, в какъв брой часа отивам и какво върша. Премиерът се държи като космонавт в първите пилотирани галактически полети. Помните ли по какъв начин бяха новините по това време? В нощните вести споделят: " Днес по обяд беше сполучливо изстрелян неестествен сателит с космонавти на борда тези и тези ". Защото имаше доста несполучливи изстрелвания, които не се обявяваха " - нагледно изрази обстановката Радев.

Държавният глава сподели още:

" Време е, първо, министър председателят да се яви на работното си място и оттова да прави изказвания. Какви скечове играе господин Борисов и какво споделя - няма никакво значение. Легитимността е изгубена и можем да строим бъдеще на страната си заслужено и съвременно единствено на основата на истината. Както виждате - два месеца и повече той да сподели истината за шкафчетата? Досега нямаше изказване ".

Подробности гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР