Varna24.bg. Ето писмото, изпратено до най-големите фирми в бранша в

...
Varna24.bg. Ето писмото, изпратено до най-големите фирми в бранша в
Коментари Харесай

Таксиджиите във Варна на бунт, искат по-високи цени! Поставиха ултиматум на големите централи

Varna24.bg . Ето писмото, изпратено до най-големите компании в сектора в края на предходната седмица:

" До шефовете на " Триумф такси ", " Ласиа такси ", " Омега такси ",  " Хипо такси ", " ОК експрес такси ".

ДЕКЛАРАЦИЯ

от таксиметровите водачи на гр. Варна, участвали в събранието извършено на 31.10.2018 година

На 31.10.2018 година се организира заседание на таксиметровите водачи от гр. Варна, в което взеха присъединяване независими водачи и водачи от всички централи. 

С оглед на увеличените разноски, влошената инфраструктура, инфлацията, високият риск и отговорност, които носим взехме решение да приемем минималната цена, на която да возим за един километър пробег - дневна цена 1,00 лева и нощна цена 1,20 лева Всички водачи работим за лична сметка и желаем сами да си определим цената, на която да работим. Поехме ангажимент, че в случай че се появи индивид, който съобщи предпочитание да работи на по-ниски цени от нашите ще бъде бойкотиран от наша страна. Ако до 10:00 часа на 07.11.2018 година няма позитивно мнение от ваша страна ще прекратим приемането на поръчки до угаждане на настояванията ни. Не желаем борба и сме подготвени за разговор с вас по отношение на възстановяване на услугата лек таксиметров транспорт. ", се показва в обръщението. 

Ето какво написа по-късно шефът на профсъюз " Авто 94 " Димчо Иванов след среща, извършена на 2 ноември:

" Проведохме следващото заседание. Бяхме поканили всички шефове на централи да се договорим за цена на километър транспорт от 1.00 лева дневна и 1.20 лева нощна. От всички поканени се отзова шефа на ОК.  Наистина тези хора ви мислят за плебеи и могат да ви мачкат колкото те желаят. Колеги вие мислите ли че сте плебеи? Аз мисля че не сте. Затова на събранието взехме решение че на 7. 11. 2018 година се събираме още веднъж на паркинга на " Бриколаж " в 15.00 часа да забележим дали ултиматума който обявихме на централите се е случил и в случай че не е по този начин, от там насетне ще решим каква ответна реакция ще предприемем против тези хора. Аз имам към този момент тактика против тези самозабравили се хора. Но все си мисля дали тези персони са хора!!!!!!!! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР