Varna24.bg Екшън се разигра в нощния влак Варна - София,

...
Varna24.bg Екшън се разигра в нощния влак Варна - София,
Коментари Харесай

Екшън във влака Варна - София! Пияни вилняха и трошиха, подлудиха пътници и полицаи

 Varna24.bg Екшън се разигра в нощния трен Варна - София, споделиха за Varna24.bg пасажери, останали шокирани от претърпяното.  

Ето и разказът на млад мъж от Варна, пътувал с приятелката си за столицата по време на издевателството, траял с часове:

" Качихме се от гара Шумен в нощния трен, който потегля в 22 часа от Варна и идва в 6 часа сутринта на гара София. Още със сядането в нашето купе, от прилежащото се чуха разправии на всеослушание, последваха крясъци и закани към пасажер. След десетина минути индивидът се изнесе. Заплахите обаче не стопираха, а започнаха да зачестяват, последваха и хули към всеки, който премине в коридора около купето на двамата нападателни мъже, на забележима възраст към 30 години, които очевидно се бяха качили от Варна.

Влакът беше претъпкан, само че никой не смееше да влезе в купето им. След като нямаше кого да тормозят в купето си, въпросните лица започнаха да трошат и да блъскат, започнаха да вървят по коридора на влака и да се чудят с кого да се заядат. Дойдоха служителите на реда от влака, направиха им забележка и бързо си потеглиха. Мъжете, които не бяха от ромски генезис, само че приличаха на някакви пройдохи, освен не стопираха, само че се окуражиха.

Започнаха да вилнеят, строшиха прозореца на купето. Тогава се обадихме на тел. 112, с цел да ги осведомяваме, че явно дежурните служители на реда не могат да се оправят с тия олигофрени. След малко униформените се върнаха и седнаха в купето на двамата буйстващи. Това обаче не реши казуса, крясъците и заканите към този момент към тях продължиха. Втори път се обадихме на тел 112, тъй като часове наред към този момент търпяхме издевателството на тия малоумни индивиди. Нищо не се промени. 

При третото ми позвъняване обясних, че в случай че не се намеси полицията и смъкна тия двамата от влака, ще последва разпра на жители, тъй като към този момент доста хора им бяха набрали и бяхме на косъм да ги ошамарим. Но обясних, че не сме в Афганистан, а в естествена страна, където жителите би трябвало да разчитат на полицейска отбрана.

И по този начин на гара Мездра, след 4-часов тормоз за нас, а евентуално доста по-дълъг за пътуващите от Варна, на гарата влакът беше посрещнат от десетина служители на реда, строени в шпалир, които нахлуха във влака и изведоха двамата самозабравили се мъже. Последваха бурни аплодисменти от хора, насъбрани по прозорците, които с крясъци и овации изпратиха служителите на реда и двамата арестувани.

Потресен съм от претърпяното и считам, че би трябвало да има филтър при качване във влака, като пияни, дрогирани и въоръжени лица не би трябвало да се позволяват по никакъв мотив, като се има поради че пътуват доста беззащитни дами и деца, които са изложени на сериозен риск при сходни условия ", показа младият варненец за медията ни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР