Varna24.bg Читател на Varna24.bg сподели възмущението си от липсата на

...
Varna24.bg Читател на Varna24.bg сподели възмущението си от липсата на
Коментари Харесай

Варненец: Започнаха ремонт на паркинга пред блока без никаква организация

Varna24.bg Читател на Varna24.bg показа възмущението си от неналичието на каквато и да било организация при стартирал ремонт на предблоково пространство във "Владиславово ".
"Преди известно време пуснахме молба до районното кметство във "Владиславово " за асфалтирането на паркинга и предблоковото пространство пред бл. 15 в квартала. От там ни дадоха отговор, че за тази година средства не са планувани, само че от следващата година безусловно ще ни включат в листата на проблематичните сектори. Идва човек от локалната администрация, огледа терена и откри, че фактически имаме потребност от рехабилитация.
Каква беше изненадата ни, когато през вчерашния ден без никакво предизвестие пред блока заприижда техника и закипя един неправилен труд. От една страна се зарадвахме, че от кметството са решили да работят експедитивно и са решили да ни зарадват за Коледа с нова настилка. От друга страна обаче това е отблъскване на номера, тъй като никой от живущите не беше предизвестен да си махне автомобила от въпросния паркинг. Така се оказва, че ще се асфалтира единствено празното пространство, а дупките, които остават под паркираните ни возила ще си останат там и още веднъж ще трошат колите ни. Благодарни сме, че от районното кметство са взели ограничения, само че беше редно хората да бъдат предизвестени, с цел да махнат колите си от тази територия и да се свърши качествено работа ", разяснява един от домоуправителите на блока.  
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР