Varna24.bg Читател на Varna24.bg сподели, че въпреки въвеждането на синята

Varna24.bg Читател на Varna24.bg сподели, че въпреки въвеждането на синята ...

Читател на Varna24.bg: Въпреки синята зона хаосът с паркирането продължава.

Varna24.bg Читател на Varna24.bg сподели, че въпреки въвеждането на "синята зона" в центъра на Варна, хаосът с паркирането продължава. Той е изпратил и снимки в подкрепа на своето заключение. Ето и коментарът му:

"Направих вчера разходка по синя зона с фотоапарат. За съжаление нищо не се промени в тази зона, както винаги пълен хаос с паркирането, не видях нито един фиш или служител на "синя зона". Това, което казаха наскоро от Община Варна беше: "Това, което реално се променя от 11 юли е, че всички нарушители на правилата за паркиране в центъра ще бъдат глобявани. Това са тези, които спират на тротоари, пешеходни пътеки, както и извън очертаните платени паркоместа."

Искам да напомня, че е много важно да има строг контрол в тази зона, иначе ще бъде абсурдна ситуация, когато да бъдеш нарушител ще е по-изгодно, отколкото да паркираш правилно и плащаш, по този начин хаосът с паркиране само ще се увеличи.

Надявам се всичко това да са временни проблеми и да се създаде добър ред с паркирането. Следващата седмица съм решен отново да обиколя улиците в центъра, за да видя има ли някаква промяна", пише нашият читател.

Източник: varna24.bg