Varna24.bg Читател на Varna24.bg сигнализира, че опасна дупка дебне като

...
Varna24.bg Читател на Varna24.bg сигнализира, че опасна дупка дебне като
Коментари Харесай

Дупка-капан дебне по натоварена улица във Варна

 Varna24.bg Читател на Varna24.bg алармира, че рискова дупка дебне като капан водачите по ул. " Доктор Железкова " против №5 във Варна. 

" Дупката беше сигнализирана с една клонка. В събота подадох сигнал до Община Варна, уповавам се да вземат ограничения, тъй като на асфалта наподобява като козметичен недостатък, само че под самия асфалт има подла дълбочина от към 2 метра с течаща вода под тръбата.

Асфалт с повърхност над 1 м виси във въздуха и се крепи на инат на физиката. Някой по-тежък автомобил може да хлътне и да остане в дупката. От ВиК козметично са запълнили дупката с трошляк без да ремонтират същинския проблем изпод, който е течаща вода, евентуално подпочвена, само че може да е и вода от спукана тръба.

Бях очевидец по какъв начин като изграждаха тласкателя за прокарването на огромен тръбопровод преди години от ВиК Варна праснаха някаква тръба, гледаха, мислиха и я заровиха.

Проблемът е, че дупката продължава да си пропада, тъй като колите си минават не през дупката, а по асфалта, който виси във въздуха ", изясни варненецът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР