Varna24.bg Читател на Varna24.bg настоява община Варна да назначи щатен

...
Varna24.bg Читател на Varna24.bg настоява община Варна да назначи щатен
Коментари Харесай

Чужденец към Общината: Назначете човек на заплата, който да обикаля центъра и да го почиства от разлепените обяви

Varna24.bg Читател на Varna24.bg упорства община Варна да назначи щатен чиновник, който да почиства града от разлепените разгласи, които загрозяват Варна.

Човекът, който е чужденец, пребиваващ в морския град, собственоръчно и изцяло гратис е правел това до момента, само че към този момент има други задължения.

Ето какво ни споделя той:

" Казвам се Дмитрий Иванов. Искам да направя едно обръщение към жители на град Варна и община. 

3 години, с изключение на графити, разчиствам центъра на града от незаконни обяви по всички централни улици, по булевардите " Владислав ",  " Христо Ботев ", " Мария Луиза ", " Осми крайморски полк ", пешеходните улици и други дребни улиците в центъра.

Но към този момент не мога да отделя своето време за това, тъй като станах баща и имам други задължения. 

За страдание без това разчистване скоро отново ще залепят центъра с разнообразни разгласи, като поправки на покриви и заеми и така нататък, по този метод ще загрозяват нашата градска среда. Бих желал ви да помоля, късайте всички разгласи, по стълбове, спирки, здания и така нататък

За някой се коства, че това е нещо дребно, само че в действителност не е по този начин. Когато нашите улиците са надраскани и облепени, това не провокира хора да нарушават закони, това е като сигнал за други хора, че тук няма ред и закон, като резултат ще има от ден на ден други нарушавания и повече вандалски прояви.

От своя страна бих желал да убедя Общината да назначи един човек на заплата, който ще обикаля центъра на града по през целия ден и ще го почиства. В същина това е доста просто и на ниска цена решение за този проблем, достатъчно е единствено един човек, с цел да се реши. ", разяснява Дмитрий Иванов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР