Varna24.bg Читател на Varna24.bg изрази притеснението си, че в разгара

...
Varna24.bg Читател на Varna24.bg изрази притеснението си, че в разгара
Коментари Харесай

Варненец: Къде останаха красивите цветя по стълбовете в центъра?

 Varna24.bg Читател на Varna24.bg изрази терзанието си, че в разгара на лятото, когато центърът на Варна " ври и кипи " от туристи, саксиите, сложени по осветителните стълбове на ларгото, са празни

"
От няколко години следя една огромна акция за зацветяването на Варна, за което приветствам локалната администрация. Варна в никакъв случай не е била по-красива и цветна. Прекрасни цветни фигури бяха построени освен в Морската градина, само че и по главните булеварди, в центъра на площад " Независимост ", към Общината, даже по кварталите.

На доста места бяха сложени каскадни цветарници, които сътвориха една напълно друга атмосфера в града. Паралелно с това бяха инсталирани железни саксии по осветителните стълбове, които обаче от известно време на доста места са празни. Не зная на какво се дължи това. Дали следва някаква замяна на озеленяването, само че по това време на годината това е малко евентуално. Знаем, че цветя се садят напролет.

Напълно допустимо е изчезналата растителност да е била обект на кражба или вандалска демонстрация. Именно по тази причина насочвам рекомендацията си към компаниите, които поддържат цветята в централната част на града, да вземат ограничения и възстановят изчезналите цветя, с цел да стане красивият ни град още по-привлекателен освен за туристите, само че и за нас, варненци, които си милеем за морската столица. ", написа в коментар за медията ни нашият четец.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР