Varna24.bg Читател на Varna24.bg изпрати снимки, направени в следобедните часове

...
Varna24.bg Читател на Varna24.bg изпрати снимки, направени в следобедните часове
Коментари Харесай

Читател: Няма да се изплъзнем на коронавируса, докато безхаберни хора висят на седенки по градинките

 Varna24.bg Читател на Varna24.bg изпрати фотоси, направени в следобедните часове през вчерашния ден в централната част на града, от които е видно, че възбраните за скупчване на повече от двама индивида на едно място и визитата на площадки и зони за отдих към момента не се приема с подобаваща съвестност и почит от доста поданици на морската столица. Ето и коментара на варненеца:

" Няма по какъв начин да се изплъзнем на ковид, откакто нехайни и безхаберни хора, лишени от всякаква отговорност и дисциплинираност, не престават да се събират на седянки по пейките и градинките, да пият бира на моабет и да се мислят за недосегаеми.

Това, че не ценят личното си здраве и сигурност явно е ясно, само че поради тях ще страдат и почтени доста хора, които ще понесат тежестта на разпространяването на рисковия вирус, даже да съблюдават разпоредбите и подхванатите ограничения. Защото, до момента в който всички не осъзнаем ясно и изрично, че тези ограничения се вземат, с цел да понесем с по-малко жертви и вреди удара, няма по какъв начин да се получи.

Виждаме какво се случи в страните, където казусът се неглижира още през цялото време и през днешния ден ковид там взема стотици жертви на ден. За всички ни е тягостно, стресиращо, непознато и мъчно. Много хора, измежду които и деца, кипящи от сила, от месец са затворени и родителите им прецизно съблюдават разпоредбите. В същото време други считат, че могат да си разрешат лукса да поддържат връзка нехайно на въздух. А на следващия ден всички ние ще плащаме за лекуването на всички зравно неосигурени хора, които може да пострадат от болестта.

Хора, опомнете се! Останете вкъщи, две, три седмици, колкото е нужно! Не проумяхте ли, че няма гаранции за никого, млади, остарели, деца...Всеки от нас носи отговорност за здравето и живота на всички останали! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР