Varna24.bg Читател на Varna24.bg изпрати сигнал, придружен със снимки, за

...
Varna24.bg Читател на Varna24.bg изпрати сигнал, придружен със снимки, за
Коментари Харесай

Варненец: Площадите и улиците на Варна са потънали в листа, плащаме два пъти за несвършена работа

Varna24.bg Читател на Varna24.bg изпрати сигнал, съпроводен със фотоси, за това, че всеобщо улиците и площадите в морската столица са непочистени от падналите листа. От дъжда и снега те загниват и се трансформират в рискова " писта ", по която може съществено да пострада всеки пешеходец. Ето какво показа с нас варненецът: 

" Сигнализирам за непочистени тротоари и улици в центъра на град Варна. Снимките, направени през днешния ден 30 ноември по обяд, са от площад " Съединение ", - площада към Археологическия музей и алеите към бул. " Сливница ",  ул. " Дргамон " 40, ул. " Братя Шкорпил ",  ул. " Иван Аксаков ", ул. " Княз Николаевич ", ул. " Васил Априлов ", ул. " Ген. Столетов " и други в региона под бул. " Осми Приморски полк ".

Обръщам се към Община Варна: 

Моля, да упражните контролните си функционалности и да санкционирате почистващата компания според контракта.

Моля, да дадете информация дали компанията е спазила контракта за разчистване на описаните улици и тротоари и какви наказания сте наложили по този сигнал.

Докога във Варна ще се чистят листа с ръчно метене и чували, одеяла и брезенти? Всеки приблизително огромен град в Европейски Съюз, разполага с машина за изсмукване на листата...в кой век би трябвало да живеем, че и Варна да се достави с сходна машини?

Докога ще плащаме двойно за разчистване на листа, защото служащите ги изхвърлят в черните контейнери, боклукът от които се теглят и заплащат на кг отново от нас при депониране.

Толкова ли е мъчно да обиколите централните улици и да осъществите надзор по активността на компанията, при изискване, че разполагате с войска от чиновници и десетки нови коли? "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР