Varna24.bg, че мъжът няма вина за случилото се, но семейството

...
Varna24.bg, че мъжът няма вина за случилото се, но семейството
Коментари Харесай

Близки на собственика на пикапа, влачил кучето: Животното е живо, подложени сме на жесток тормоз!

Varna24.bg , че мъжът няма виновност за случилото се, само че фамилията е подложено на нечовечен тормоз, в това число и децата на притежателя на веригата от заведения. 

" Кучето е живо и крепко, не е потърпевшо съществено. Ситуацията е напълно друга, само че до момента в който трае досъдебното произвеждане не може да се даде публичност за събитията по случая ", разясниха те за медията ни. 

От свои източници Varna24.bg научи, че пикапът с вързаното животинче на него е бил ръководен от другар на Христов, който самичък се е появил в полицията и е дал показания по случая. Той е показал и кучето, с цел да потвърди, че животното е добре. 

От пресцентъра на полицията отхвърлиха каквато и да било информация по случая, до момента в който тече досъдебното произвеждане, само че прецизираха единствено, че фактически би трябвало да се разграничат притежателя от лидера на въпросното возило.  

След шума в медиите в обществената мрежа се поде нападателна акция срещу Христов, валят закани и обети към него и околните му, както и апел никой да не посещава заведенията му.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР