Varna24.bg 27-годишния Дани Джеймс Нот, който нападна възрастен трудноподвижен мъж

...
Varna24.bg 27-годишния Дани Джеймс Нот, който нападна възрастен трудноподвижен мъж
Коментари Харесай

Ето го бруталния англичанин, който се надруса като за последно и преби трима в Слънчака

Varna24.bg 27-годишния Дани Джеймс Нот, който атакува възрастен трудноподвижен мъж в Слънчев бряг, бе докаран току ще в съда, съобщи кореспондент на Burgas24.bg . След минути ще бъде гледана мярката за неотклонение на бруталния англичанин, чието несъответстващо държание потресе България.

Дани Джеймс е упрекнат за това, че е вилнял до външния бар на басейн и до рецепцията на хотел в Слънчев бряг, буйствал, замервал с обувки чиновници на хотела, нанесъл удари с пестник по лицето (в региона на лявото око и вежда на мъж) и в региона на лявото ухо, и ритник с крайник по десния гален на различен мъж.

Малко по-късно на 5-ия етаж в хотелския комплекс нападнал различен английски гражданин, стиснал го с ръка загърлото, захапал го по дясната длан, след което нанесъл удари по лицето, гърба и гърдите му. Ритайки го по цялото тяло, предизвикал на лека телесна щета, изразяваща се в болежка и страдалчество, като телесната  щета е породена по хулигански подбуди.

Обвиняемият ще разчита на солидна отбрана в лицето на юрист Веселин Анестиев. Баба му и дядо му също са в съда, с цел да го поддържат.

Какво ще реши Районният съд в Несебър – очаквайте в Burgas24.bg!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР