Varna24.bg 2 години лишаване от свобода с изпитателен срок от

...
Varna24.bg 2 години лишаване от свобода с изпитателен срок от
Коментари Харесай

Тук е така: Удряш полицай и му чупиш ръката - получаваш условна присъда!

Varna24.bg 2 години отнемане от независимост с изпитателен период от 4 години, да заплати 5000 лв. плюс лихвата от 11 март на потърпевшия служител на реда, както и разходи от 800 лв. плюс 110 лв. на съда. Това е присъдата на Станимир Хаджийчев, съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg

Срещу него бе повдигнато обвиняване в това, че на 11 март 2018 година в Пловдив е предизвикал на Александър Диманов – контрольор, шпионин в група " Противодействие на престъпната престъпност “ в бранш " Криминална полиция “ при 4 районно управление (на МВР) при ОД на Министерство на вътрешните работи Пловдив, при осъществяване на службата му, междинна телесна щета, изразяваща се в строшаване на междинната фаланга на пети пръст на лявата ръка, довело до трайно затрудняване придвижванията на левия горен крак – закононарушение по член 131 ал.2 т.2 вр. член 129 ал.2 вр. ал.1 от Наказателен кодекс.

Прокурорът изиска 3 години отнемане от независимост условно с 5 години изпитателен период, а юристът на пострадалия - 8 000 лв. обезщетение. На 11 март предходната година обвиненият бил в дискотека в центъра на града. Пиян, защитата го изгонила от заведението, само че той се опитал да се върне, което довело до позвъняването на 112. Дошли дежурни служители на реда от Четвърто РУП, които обяснили на Станимир, че е пийнал и не може да се върне вътре в дискотеката. Това провокирало експанзията на мъжа, което довело и до счупването на пръста на Александър Диманов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР