Варна. Волейболистите от Нефтохимик 2010“ спечелиха петото издание на турнира

...
Варна. Волейболистите от Нефтохимик 2010“ спечелиха петото издание на турнира
Коментари Харесай

Волейболистите от „Нефтохимик 2010“ спечелиха петото издание на турнира от Черноморските игри във Варна дни преди мача за Суперкупата на България срещу „Хебър“

Варна. Волейболистите от „ Нефтохимик 2010 “ завоюваха петото издание на шампионата от Черноморските игри във Варна дни преди мача за Суперкупата на България против „ Хебър “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас .
Двубоят на 11 октомври сред първенците от Бургас и носителите на купата на България от Пазарджик е на безпристрастен терен в столичната зала „ Христо Ботев “. Воденият от старши треньора Николай Желязков тим записа три победи и справедливо победи с купата. Успехите пристигнаха с 3:0 гейма против русенския „ Дунав “, „ Добруджа “-Добрич и с 3:1 против домакините от „ Черно море “.
Индивидуални призове заслужиха двама от „ Нефтохимик 2010 “. Жани Желязков беше избран за най-хубав нападател, а новото попълнение Мирослав Градинаров беше разгласен за най-полезен играч. №1 измежду разпределителите стана бургазлията Иван Станев, който в този момент е капитан на „ Добруджа “.

Крайно класиране на Черноморските игри във Варна:
1. „ Нефтохимик 2010 “
2. „ Добруджа “
3. „ Дунав “ Русе
4. „ Черно море “
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР