Варна. Визия за България“ е с дълъг срок на действие.

...
Варна. Визия за България“ е с дълъг срок на действие.
Коментари Харесай

Кольо Милев, БСП: „Визия за България“ е отворен документ, в който ще допълваме всички полезни за страната предложения

Варна. „ Визия за България “ е с дълъг период на деяние. Тя е отворен документ, в който ще допълваме всички потребни за страната оферти. Тя се отнася за приходите и за стопанската система, опазването на здравето, образованието, за демографската рецесия “ Това сподели на среща със Съюза на офицерите и сержантите от запаса и запаса във Варна националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Кольо Милев, оповестиха от пресцентъра на Националния съвет на Българска социалистическа партия . Милев добави, че сега има дълбока рецесия на фрагменти в страната. По думите му армията ни има съществени проблеми. „ Трябва да се усили заплащането на военнослужещите. Осезаемо се усеща недостиг на фрагменти там “, добави той. „ Ние ще разработим районни визии за цялата страна. Ще има и за морската ни столица, както и за Бургас “, сподели още Милев.
„ Националната сигурност не е единствено вътрешната сигурност. Тя има по-широко измерение. Тя е обществена, икономическа, етно-религиозна. “ Това сподели националният представител Славчо Велков. По думите му от ден на ден се постанова мнението за потребността да се създаде за всеки район и визия за неговото развиване.
Според народния представител Никола Динков е належащо да се обърне съществено внимание на всички райони в страната. „ В тези райони, които не са доразвити, би трябвало да се акцентира на транспортната инфраструктура. Общинските центрове би трябвало да бъдат добре свързани с регионалните. Това ще докара до положително напредване на служащите и чиновниците “, сподели той.
На срещата участва и националният представител Димитър Стоянов. По думите му „ Визия за България “ може да даде нов старт за страната.
Присъстващите от Съюза на офицерите и сержантите от запаса и запаса попитаха- за какво ръководещите не одобряват предлагането на левицата за преизчисление на всички пенсии. Те настояха за увеличение на часовете по военно образование във военните учебни заведения.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР