Варна. Вчера в БТА се проведе пресконференция на политическа партия

...
Варна. Вчера в БТА се проведе пресконференция на политическа партия
Коментари Харесай

Виктор Папазов и Атанас Мангъров подкрепиха визията за развитие на България на Възраждане

Варна. Вчера в Българска телеграфна агенция се организира конференция на политическа партия Възраждане. На нея беше показана визията на Възраждане за България. На конференцията участваха претендентът за президент Костадин Костадинов, претендентите за народни представители – адв. Петър Петров, Деян Николов и Иво Русчев, оповестиха от пресцентъра на партията .

Пресконференцията беше подкрепена от самостоятелните специалисти – Виктор Папазов – икономист и създател на българската фондова борса и доцент Атанас Мангъров – доктор, инфекционист.

Визията за България на Възраждане беше показана от Деян Николов –икономист, който е в мениджърския ръб на компания водач на международния пазар. Той дружно с управителен от него екип от икономисти е направил оптимизация на държавния бюджет. Неговият екип в съдействие с екипи от здравни, просветителни и енергийни специалисти е построил визия за развиването на България – от къде би трябвало да се стартира, с цел да се трансформира България в просперираща страна.
Визията на Възраждане показва решенията и дава оптимистични прогнози в средносрочен и дълготраен проект.

„ Голям екип от специалисти на Възраждане е зает, за основаването на визия по какъв начин България може да излезе от положението, в което се намира. Планът ни търпи развиване. От екипите са част и самостоятелни специалисти, с които мислим в една посока и имаме една цел – да преосновем основните за развиването на страната ни браншове. “ – сподели Деян Николов

Ключовите браншове, на които беше подчертано във визията са – стопанска система и бизнес, енергетика, опазване на здравето и обучение. Представеният проект съдържа средносрочни и дълготрайни цели, които Възраждане желае да осъществя в идващите 10 години.

В бранш стопанска система визията подчертава на превръщането на комерсиалния баланс от негативен в позитивен и на вложението от страна на страната в дребен и даже фамилен бизнес.
В бранш енергетика се планува запазването на въглищните централи и развиване на нуклеарната енергетика на България.

В бранш опазване на здравето най- налага се да бъдат „ изхвърлени търговците от храма “. Или с други думи казано да бъдат отстранени клиничните пътеки, а болните от клиенти още веднъж да се трансфорат в пациенти.

Икономистът Виктор Папазов, който участва като самостоятелен специалист на конференция сподели, че не може да има стопанска система, която не е обезпечена енергийно и то на налични цени.

„ Без електричество няма страна, която да може да развива каквато и да е стопанска система. Дали ще развива производството си или високите технологии без електричество няма отопление, няма светлина, няма интернет няма нищо. Видяхме какво се случи с недалновидната политика в Европейския съюз последните няколко месеца. Спря вятърът, слънцето не грееше към този момент толкоз мощно и внезапно Англия, Германия, Ирландия и други страни са в тежка енергийна рецесия. Енергийната обезпеченост на България е първостепенна грижа и се надявам партия Възраждане да направи всичко Възможно, с цел да я обезпечи. “, сподели икономистът Виктор Папазов.
След него за бранш опазване на здравето се изрече доцент Мангъров.

Пресконференцията приключи с изявление на доктор Костадинов- претендент за президент на Възраждане, който сподели, че всеки един проблем има решение стига да има политическа воля това решение да бъде наложено.

„ Българската политика има потребност освен от Възраждане, само че и от самостоятелен президент, а не от подвластен резидент. Има потребност от самостоятелен министър ръководител, а не от подвластни фигуранти назначавани от американското посолство. Това е битката на Възраждане и нашата идея – възобновяване на независимостта на България и решенията, кое е добре за нас българите да бъдат взимани тук в България “, сподели доктор Костадинов.

Цялата конференция може да гледате тук:

https://www.facebook.com/kostadin.eu/videos/2929229213995683

Възраждане е с номер 5 в бюлетината!
Време ни е за Възраждане!
Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР