Варна. В периода 12 - 15 септември в акваторията на

...
Варна. В периода 12 - 15 септември в акваторията на
Коментари Харесай

Варна: Медицинският университет в града е официален партньор на Държавно първенство за килови яхти 2019

Варна. В интервала 12 - 15 септември в акваторията на Варненския залив ще се организира Държавно състезание за килови яхти. Това оповестиха от пресцентъра на МУ - Варна . Организатор е Българската федерация по ветроходство, а домакини са ветроходен клуб „ Понтос “ и състезателен клуб „ Черно море- Бриз “. Регатата се реализира с общителното подпомагане на МУ-Варна. Участниците ще се състезават в класове IRC и ORC.
Екипажът на Варненския медицински университет ще се включи в надпреварите с ветроходната яхта „ Хигия “.
Регистрацията за надпреварите е на 12 септември. На 13 септември е първият спортен ден, в който се чака екипажите на над 25 лодки да премерят сили по водния маршрут.
През втория спортен ден (14. 09.) участниците ще имат опция да покажат своите умения по време на най-дългата спортна отдалеченост от 30 благи, която ще включва разнообразни курсове по отношение на вятъра.
Между 12 и 18 часа на същия ден ще се организира и забавна съпътстваща обществена стратегия. Гостите ще могат да се срещнат със спецификата на ветроходния спорт в завършената почитател зона. Ще бъдат предавани обучителни видеа, изявленията с ветроходци и шпикери, както и видеа от предния спортен ден. Ще бъде изработен и състезателен коментар онлайн на миналите гонки.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР