Варна Сити игра много силно срещу класния тим на Джорджианс

...
Варна Сити игра много силно срещу класния тим на Джорджианс
Коментари Харесай

Варна Сити загуби минимално и втория си мач в Шампионската лига в Двореца

Варна Сити игра доста мощно против класния отбор на Джорджианс (Грузия) в последния си мач от групата си в предварителния кръг на Шамипонската лига по футзал. За страдание обаче домакините отстъпиха с 3:4 в зала " Конгресна " на Двореца на културата и спорта. На играчите на Боги Марев им трябваше триумф с най-малко 5 гола, с цел да завършат първи и да продължат напред. Причината бе, че те стартираха с проваляне с 3:4 от израелския Макаби Нахалат, а грузинците биха този противник с 8:0.

``
реклама

Домакините имаха предимство през по-голямата част от дуела, като удариха и 3 греди, само че по този начин и не съумяха да стигнат до триумфа.



Те поведоха с гол на Бойчо Марев, който се разписа от близко с глава след центриране на брат си Благовест в средата на първото полувреме. В идващите няколко минути гостите стигнаха до цялостен поврат с попадения на Лукава и Майсая. В 17-ата мин. Типау възвърне равенството за варненци - 2:2. През втората част Чумбуридзе даде нов задатък за Джорджианс, а Типау още веднъж изравни. Тодуа донесе триумфа на грузинците 5 минути преди края. Някъде в този миг Боги Марев от домакините получи втори жълт картон и трябваше да напусне игрището.



Така Джорджианс се класираха за идната фаза, Макаби остана втори в групата, а Варна Сити - трети.

Зрителите в зала " Конгресна " не стопираха да поддържат тима на варненци като го изпратиха с овации поради извънредно сърцатата игра.



Любопитното е, че проведено като поддръжка пристигна съвсем целият баскетболен тим на Черно море Тича, както и националите на България по плажен футбол.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР