Варна ще бъде популяризирана като туристическа дестинация на специализираните изложения

...
Варна ще бъде популяризирана като туристическа дестинация на специализираните изложения
Коментари Харесай

Над 600 000 германци са посетили страната ни

Варна ще бъде разпространявана като туристическа дестинация на профилираните изложби в Германия освен за лятна отмора, а и през четирите сезона. Това стана ясно от срещата на кмета на града Ивайн Портних с посланика на Германия Н.Пр. Херберт Салбер, който избра морската столица за свое първо посещаване отвън София.

По данни на секретаря по икономическите въпроси Андреас Плайнтингер сред 200 000 и 250 000 туристи от Германия са посетили Варна, а в цялата страна техният брой е над 600 000. Посланикът уточни, че при встъпването му в служба връзките сред Германия и България са положителни в политическо, икономическо и културно отношение.„ В новото федерално държавно управление ще има партии, разнообразни от досегашните. Ще бъде комплицирано да се договорят детайлите. Би било добре, в случай че се образува доникъде на декември. Ако това не стане, не би трябвало да бъдем сюрпризирани “, сподели дипломатът в отговор на журналистически въпрос.

Кметът на Варна срещна Н.Пр.Херберт Салбер с плановете на града и с капацитета на новите стопански зони и опциите за вложение.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР