Варна ще бъде домакин на най-големия и най-нестандартен тиймбилдинг в

...
Варна ще бъде домакин на най-големия и най-нестандартен тиймбилдинг в
Коментари Харесай

Бизнесмени ще бягат балготворително в помощ на деца с увреждания

Варна ще бъде хазаин на най-големия и най-нестандартен тиймбилдинг в България с благотворителна идея – Business run. Business run e тичане за тимове от компании с благотворителна цел, като всякога идеята е друга и определена съгласно града - хазаин на събитието.

Тази година 30% от таксата за присъединяване на всички варненски компании ще отиде за реализирането на състезателен рехабилитационен лагер край Варна за деца с двигателни нарушавания. Целта на този вид спортни лагери е освен възстановяване здравословното положение на децата и основаване на позитивна настройка към спорта, само че и построяването на взаимна поддръжка сред тях и сред родителите.

В борба за победа и самопризнание за компания със чиновници в най-хубава спортна форма ще се включат тимове от по 4 индивида, всеки от които ще пробяга разстояние от 4 км. преди да съобщи щафетата на своя съотборник в бягането и сътрудник в офиса. Надпреварата стартира тъкмо в 10:00 ч., като за първото варненско тичане уредниците са подготвили и извънредно атрактивно трасе, а точно зоната на най-голямото дружество за корабостроене и кораборемонт в България – " Булярд ".

Зад концепцията на събитието стоят момчетата от Столичния състезателен клуб Бегач, чиито сътрудник във Варна е iRun.bg.

„ С това тичане даваме опция на бизнеса да даде публичност, че е деен, че се грижи за своите чиновници и не на последно място, че поема отговорност за въздействието си върху обществото, показвайки своята поддръжка към благотворителността “, споделя Еленко Еленков – един от уредниците на събитието.

„ Спортът е здраве. Когато го практикуваш с сътрудници – и наслаждение! А когато е ориентиран към благотворителна идея носи същинско задоволство. Ще се забележим на „ пистата “! Нека бягаме дружно! “ С тези думи, уредниците канят всички фенове на спорта, бягането и здравословния метод на живот да се включат в най-големия тиймбилдинг с благотворителна идея в България.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР