Варна. Със средства от бюджета на Агенция Пътна инфраструктура“ стартира

...
Варна. Със средства от бюджета на Агенция Пътна инфраструктура“ стартира
Коментари Харесай

АПИ: Започна ремонтът на виадукт „Звездица“ на автомагистрала „Черно море“, движението се осъществява двупосочно в платното за Варна

Варна. Със средства от бюджета на Агенция „ Пътна инфраструктура “ започва главният ремонт на виадукт „ Звездица “ при 2-ри километър на Автомагистрала „ Черно море “, в региона на град Варна. Това оповестиха от пресцентъра на Агенция " Пътна инфраструктура " . Инвестицията е за близо 3 млн. лева Съоръжението, което е над река Звездишка, е с дължина 400 метра. В момента се ремонтира платното в посока Бургас, а придвижването се реализира в двете посоки в платното за Варна.
Предвидено е саниране на мостовата структура, полагане на ново асфалтобетоново покритие, нови дилатационни фуги, хидроизолация и отводнителна система. Виадуктът ще бъде с хоризонтална защитна решетка в разграничителната линия, нови ограничаващи системи и по-широки тротоари.
През дейния туристически сезон няма да се правят строителни работи, с цел да не се затруднява трафикът. През есента т. година ще продължи главният ремонт на мостовото оборудване на Автомагистрала „ Черно море “.
По време на ремонтните действия е належащо водачите да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост, спазвайки пътната сигнализация.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР