Варна. С церемония за откриването на обект Ремонт на сграда

...
Варна. С церемония за откриването на обект Ремонт на сграда
Коментари Харесай

Днес във Варна ще бъде открит обновения “Дневен център за подкрепа на лица с различни форми на деменция и техните семейства”

Варна. С гала за откриването на обект „ Ремонт на постройка за “Дневен център за поддръжка на лица с разнообразни форми на деменция и техните фамилии ” Община Варна ще означи сполучливото завършване на дейностите по план BG16RFOP001-5.002-0012 “Изграждане на “Център за грижа за лица с разнообразни форми на деменция ” и ремонт на постройка за “Дневен център за поддръжка на лица с разнообразни форми на деменция и техните фамилии ” на територията на община Варна ”, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Варна .

Проектът се осъществя през интервала 17.01.2019 – 13.03.2021 год. и негова съществена цел е основаването на подкрепяща архитектурна и обществена среда, в която да бъде осъществен пакет от интегрирани здравно-социални услуги, ориентирани към възстановяване на качеството на живот и опциите за обществено включване на хората с деменция.
Събитието е в осъществяване на контракт №BG16RFOP001-5.002-0012-С01/ 17.01.2019 година по процедура за даване на безплатна финансова помощ “Подкрепа за деинституционализация на обществените услуги за възрастни и хора с увреждания ”, предпочитана ос 5 “Регионална обществена инфраструктура ” на Оперативна стратегия “Региони в напредък ” 2014-2020 година, съфинансирана от Европейския съюз посредством Европейския фонд за районно развиване.

На церемонията ще участват публични лица, представители на Община Варна, на екипа от проектанти, на изпълнителите на строително-монтажните действия и на строителния контрол при осъществяване на капиталовия план.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР