Варна. Проект за популяризиране на историята на киното беше представен

...
Варна. Проект за популяризиране на историята на киното беше представен
Коментари Харесай

Варна: В приемния ден на народния представител от ГЕРБ Емилия Милкова бяха обсъдени възможности за популяризиране на историята на киното

Варна. Проект за разпространение на историята на киното беше показан в приемния ден на варненския народен представител от ГЕРБ доктор Емилия Милкова. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. В качеството си на театровед и режисьор Елица Матеева срещна народния представител с концепцията си да бъдат проведени тематични курсове, на които младежите с интерес към седмото изкуство да обогатяват и развиват своите знания.
„ Целта е планът да бъде потребен и за кандидат-студентите, които желаят гратис да се приготвят за приемните изпити по специалностите в тази сфера ”, изясни Матеева. Тя добави, че Регионална библиотека „ Пенчо Славейков ”, взаимно с която в продължение на 5 години провежда лектории, отдадени на киното, би могла да бъде сътрудник на самодейността.
Като дълготраен шеф на варненската библиотека, Емилия Милкова регистрира, че отдел „ Изкуство ” е измежду местата, които разполагат с нужната атмосфера и механически средства за провеждането на тематични срещи с феновете на киното. Народният представител удостовери уговорката си да спомага за реализацията на планове, които откриват нови вероятности пред знаещите и надарени хора и подчертава върху ролята на сходни начинания, ориентирани към децата и младежите.
Елица Матеева подари на доктор Емилия Милкова последната си книга „ Целият свят е... кино! ” – алманах от рецензии, отдадени на актуалното кино.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР