Варна. Приоритет в работата на варненските полицаи е противодействието на

...
Варна. Приоритет в работата на варненските полицаи е противодействието на
Коментари Харесай

Ивана Милева, МВР - Варна: Приоритет в работата на варненските полицаи е противодействието на престъпления от рода на джебчийските кражби

Варна. Приоритет в работата на варненските служители на реда е противодействието на закононарушения от рода на джебчийските обири и кражбата на движимости, оставени без контрол. Това сподели за Радио " Фокус " - Варна Ивана Милева, представител на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Варна. " С наближаващите коледни и новогодишни празници хората, инфектирани с въодушевление и празничен дух, стават малко по-непредпазливи. Купуването на дарове е прелестно занятие, което би трябвало да донесе наслада на всички и по тази причина е значимо да се положат оптимални старания за предварителната защита на джебчийските обири ", добави Ивана Милева. По думите ѝ е добре да не се носят огромни суми пари, а в случай че въпреки всичко се постанова те да бъдат разграничени на части и сложени на разнообразни места. При разплащане на сметки, да не се отваря необятно портмонето, с цел да не се изостря вниманието и интереса на джебчиите. При попадане в тълпа, чантите би трябвало да бъдат притиснати компактно до тялото, начело, тъй че контролът над тях да е непрестанен. Портфейлът или парите не трябва да се оставят без контрол. Ивана Милева напомни, че при паркиране на колите в тях не би трябвало да бъдат оставяни на видно място скъпи движимости, техника, чанти с пари или документи. В автомобила не се оставят на видно място също кашони или опаковки, които да провокират интереса на крадците. Добре е да колата да бъде паркирана на добре осветени, многолюдни места и постоянно, при опция, на охраняеми паркинги и гаражи.
" Коледа е празник на светлите страсти, на топлината и уюта на дома, на споделените мигове, на насладата в очите на децата. Нека донесе на всички нас точно това. Да проявим отговорност и да си подсигуряваме положително въодушевление. Весела Коледа и щастливо посрещане на Новата 2018 година ", добави Ивана Милева.
Марияна ВАЛЕНТИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР