Варна. Пред Щаба на Военноморските сили (ВМС) във Варна се

...
Варна. Пред Щаба на Военноморските сили (ВМС) във Варна се
Коментари Харесай

Варна: Проведоха се церемония по откриване на реставрирана сграда № 3, част от командването ВМС, и отбелязване на 102-та годишнина от началото на подводното плаване в България

Варна. Пред Щаба на Военноморските сили (ВМС) във Варна се организира гала по разкриване на реставрираната постройка № 3, която е част от командването на флота. Това оповестиха от пресцентъра на Военноморски сили . Молебен за здраве и триумфи беше отслужен от отец Димитър протосингел на Варненска и Великопреславска Света Митрополия.
След церемонията по разкриване на реставрираната постройка, по случай 102-та годишнина от началото на подводното корабоплаване в България, се организира обред по поднасяне на венци и цветя пред паметника на контраадмирал Иван Вариклечков един от първите командири на „ Подводник №18 ”.
На мероприятията участваха регионалният шеф Стоян Пасев, кметът на Варна Иван Портних, командирът на Военноморските сили контраадмирал Митко Петев, ръководителя на Общинския съвет Варна Тодор Балабанов, военнослужещи от варненския гарнизон, жители и посетители на град Варна.

Още военни вести четете в профилираното издание на Фокус " Военни вести "
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР