Варна празнува 24-ти май“ - тази страница във фейсбук ще

...
Варна празнува 24-ти май“ - тази страница във фейсбук ще
Коментари Харесай

Варна - с виртуален празник за 24-ти май

 " Варна чества 24-ти май “ - тази страница във фейсбук ще събира празничните страсти в морската столица във връзка Деня на българската култура, книжовност и просвета. Тази година най-красивото шествия в България, което обичайно минава по улиците на Варна, ще бъдат сменено с празнични послания, клипове и фотоси във виртуалното пространство. Страницата към този момент е подготвена и събира видеообръщения и поздравления от просветителната и културна общественост във Варна. Инициативата е на дирекция " Образование и юношески действия ", откъдето приготвят и специфичен електронен вестник, отдаден на тържествата. 

В навечерието на Празника на буквите във Варна ще бъдат извършени и два безвъзмездни пешеходни тура. Те ще бъдат на 23-ти май и за първи път обиколките ще бъдат предавани онлайн във фейсбук страницата на Туристическия информативен център. 

Пешеходният тур на български език ще бъде на тематика “Архитектурни бижута на бул. “Мария Луиза " и ще стартира в 10.30 ч. Обиколката с лидер на съветски език е с начален час 11.30, а тематиката ще бъде “Централният площад на Варна ". Времетраенето на обиколките е по 40 мин, броят на участниците е стеснен най-много до 15 души, а сборното място е пред офиса на ТИЦ. Записвания могат да бъдат направени на тел.: +359 52 820 690, +359 52 820 689, e-mail: [email protected].
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР