Варна. Повдигнато е обвинение на 56-годишен английски гражданин, в чиито

...
Варна. Повдигнато е обвинение на 56-годишен английски гражданин, в чиито
Коментари Харесай

Андрей Ангелов, ОДМВР – Варна: Повдигнато е обвинение на 56-годишния английски гражданин, в чиито частен имот са намерени и иззети гранати, патрони и гилзи

Варна. Повдигнато е обвиняване на 56-годишен британски жител, в чиито частен парцел са открити и конфискувани гранати, патрони и гилзи. Това съобщи на конференция Андрей Ангелов, зам.-директор на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Варна, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Варна . „ Обвинението е повдигнато на 29 ноември, като в дома на мъжа са открити 2 броя ръчни гранати, 40 патрона, над 150 гилзи с друг диаметър, 25 сигнални ракети, тротилова пресовка, както и въздушна пушка. Боеприпасите са нелегално притежавани ", съобщи Андрей Ангелов. По думите му са открити също суха тревиста маса, огромни саксии и помещение със характерно съоръжение.
Отчитайки активността на полицията във Варна за месец ноември Андрей Ангелов уточни, че на територията на града и региона няма регистрирани тежки закононарушенията. През месец ноември има 7 грабежа на територията на Варна. „ За съпоставяне грабежите за същия месец предходната година са 16 осъществени и 3 разкрити. Кражбите са 170, като в тях влизат взломни, домови, елементарни и джебчийски. От общо 170 има 34 разкрити закононарушения “, добави Андрей Ангелов.
„ Задържана е група от 3 лица, които са направили серия обири на територията на град Белослав ", сподели още Андрей Ангелов. По думите му кражбите включват настолна компютърна настройка, батерия на лек автомобил и плеър. Той добави, че е арестуван и причинител на серия обири на частни домове от село Кривня, община Провадия. Той е направил обири на моторни косачки, меден котел и куфар с принадлежности. 39 са заведените случаи за опиати.
На територията на община са открити 1296 грама марихуана, 6.82 грама амфетамин, кокаин 0.82 грама и хероин 0.28 грама. Задържани са трима мъже, в които са открити огромни количества марихуана – 380 грама, 485 грама и 320 грама.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР