Варна. Под наслов Десет успешни във Варна се провежда десетото

...
Варна. Под наслов Десет успешни във Варна се провежда десетото
Коментари Харесай

Варна: Еврокомисарят по цифровата икономика и общество Мария Габриел ще участва в Летния университет на МГЕРБ, който се провежда в града

Варна. Под наслов „ Десет сполучливи ” във Варна се организира десетото юбилейно издание на Летния университет на МГЕРБ. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. В образованието, което се състои в Гранд Хотел Варна, вземат участие над 250 представители на МГЕРБ от цялата страна. Сред лекторите в семинара са зам.-председателят на 44-тото Народно заседание Цвета Караянчева, вицепремиерите Томислав Дончев и Екатерина Захариева, министърът на правораздаването Цецка Цачева, министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Ивайло Московски, ръководителят на парламентарната комисия по бюджет и финанси Менда Стоянова.
Днес, от 9.30 часа, особено присъединяване във форума ще вземе Мария Габриел - еврокомисар по цифровата стопанска система и общество. Лекцията на българския представител в Европейската комисия ще бъде на тематика: „ Европа на днешния и утрешния ден – цифрова и цифрова, само че въпреки всичко близка и действителна ”. Лектор в последния ден от форума ще бъде и политологът Антоний Гълъбов.
Десетият летен университет на МГЕРБ по традиция се организира със съдействието на фондация „ Ханс Зайдел ”, чийто началник на Института за стипендии проф. Ханс-Петер Нидермайер също ще вземе присъединяване с лекция, отдадена на ролята на Европейски Съюз в международната политика.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР