Варна, Пловдив и Русе ще бъдат градовете у нас, които

...
Варна, Пловдив и Русе ще бъдат градовете у нас, които
Коментари Харесай

Русе домакини на Лигата на нациите 2019, вижте подробности

Варна, Пловдив и Русе ще бъдат градовете у нас, които ще одобряват шампионатите от Волейболната лига на нациите при мъжете и дамите за идната 2019 година. Както е известно България завоюва общо три семейства, като два от тях ще бъдат при мъжете и едно при дамите. Според регламента при дамите срещите ще се играят вторник - четвъртък, при мъжете са от петък до неделя.

Първото домакинство на страната ни е при дамите, като " Арена Монбат Русе “ ще одобри борбите от първия уикенд от конкуренцията 21-23 май. Съперници на волейболистките ни са Япония, Белгия и Съединени американски щати.  С това Русе ще бъде за повторно хазаин на конгрес от Лигата на нациите, след дебюта си през 2017 година.

Следват два уикенда от най-комерсилният шампионат при мъжете, като във Варна (от 14 до 16 юни) противници на " лъвовете “ ще са Япония, Австралия и Италия. Пловдивската зала " Колодрума “ ще стане сцена на борбите от последния кръг (28-30 юни), когато ще е изключително с напрежение. В града под тепетата идват Съединени американски щати, Иран и Сърбия.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР