Варна. ОДМВР-Варна издирва Иван Йорданов Йорданов, съобщиха от пресцентъра на

...
Варна. ОДМВР-Варна издирва Иван Йорданов Йорданов, съобщиха от пресцентъра на
Коментари Харесай

Варна: Полицията издирва 28-годишния Иван Йорданов

Варна. ОДМВР-Варна търси Иван Йорданов Йорданов, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция .
Иван Йорданов е на 28 години, за последно е видян в гориста околност край с. Любен Каравелово, община Аксаково, където е бил на палатка с другари. Съобщението за изгубването му е подадено в полицията на 25 август 2019 година в 19.40 ч., а по данни на близки, е в неопределеност от към 04.00 ч. на 25 август 2019 година
Иван Йорданов е към 180 см. със едва телосложение, къса кестенява коса и брада. Лицето му е продълговато, очите - кафяви. Бил е облечен със синя тениска и къси панталони, зелено горнище, обут с маратонки.
На 26 август 2019 година чиновници на ОД Министерство на вътрешните работи – Варна, благодарение на служебно куче, чиновници от РД ПБЗН и чиновници то горското стопанство в с. Любен Каравелово са претърсваха региона, в който за последно е видяно лицето. В момента група от над 40 чиновници на ОДМВР, чиновници от горското стопанство и жители още веднъж правят претършуване в региона. До момента Иван Йорданов не е открит.
От полицията молят жителите, които имат информация за местонахождението на Иван Йорданов да позвънят на телефон 112 или да подадат сигнал в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР