Варна. Нека бъдем активни днес и да гласуваме за европейското

...
Варна. Нека бъдем активни днес и да гласуваме за европейското
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Иван Портних, кандидат за кмет от ГЕРБ: Нека бъдем активни, да подкрепим европейското развитие на Варна

Варна. Нека бъдем дейни през днешния ден и да гласуваме за европейското развиване на Варна. Да не вършим опити с нашия град, а да подкрепим динамичното развиване. Това съобщи Иван Портних, претендент за кмет на Варна от Политическа партия ГЕРБ, откакто упражни правото си на избор, оповестиха от пресцентъра на партията .
Попитан по какъв начин прави оценка предизборната акция, той съобщи: „ Ние имахме положителни послания към хората, без неистини и внушения, без популизъм. Споделяхме резултатите от работата си и новите планове, които към този момент се извършват. За страдание, станахме очевидци на операции, ненавист и негативизъм, които не са почтени за Варна. Няма да си позволим да влизаме в този звук. Подали сме тъжби за нарушавания и операции, и в деня за размисъл, и през днешния ден. Очакваме решението на способените органи. “.
Иван Портних добави още, че е подготвен с нова стратегия, с ясни цели и планове. „ Изборът е простоват – развиване или застой.
Нека подкрепим европейското бъдеще на нашия град “, прикани Иван Портних.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР