Варна. На кантара бойните звезди за пръв път ще се

...
Варна. На кантара бойните звезди за пръв път ще се
Коментари Харесай

Официалният кантар на SENSHI – на 3 декември от 12:00 часа

Варна. На кантара бойните звезди за пръв път ще се изправят едни против други преди огромните дуели
Остават по-малко от 24 часа до първата среща сред бойните звезди, които ще се включат в десетото издание на интернационалната бойна галавечер SENSHI. На 3 декември от 12:00 часа в зала „ Романс “ на хотел „ Астор Гардън “, Св. Св. Константин и Елена, ще се организира формалният кантар на SENSHI, на който за пръв път преди огромните дуели очи в очи ще застанат кандидатите за поясите на SENSHI.
По време на премерването ще стане ясно дали всички 20 професионални състезатели влизат в категориите си и дали ще се включат в огромния конфликт на титаните - интернационалната бойна галавечер SENSHI на 4 декември от 19:00 в Двореца на културата и спорта във Варна. Билети за огромната бойна галавечер може да закупите от мрежата на Eventim.bg

Официалният кантар на SENSHI ще се води от известния артист и режисьор Ники Илиев, за който бойните спортове са освен занимание, само че и пристрастеност и креативно ентусиазъм. Той ще бъде водещ и на галавечерта на 4 декември. „ Много е вълнуващо да си толкоз покрай кръга и да наблюдаваш всичко, което се случва, адреналинът е доста огромен и има доста страсти “, описа Ники Илиев в свое изявление за „ Преди обед “ по bTV дни преди да стъпи още веднъж на кръга на SENSHI като водещ.

По време на кантара на 3 декември от 12:00 часа с изключение на премерването на огромните бойни звезди, приветствия към спортната общественост и почитателите бойните спортове ще насочат и международните кикбокс митове - трикратният международен първенец от сериите К1 Петер Артс и четирикратните международни първенци от сериите К1 Семи Шилт и Ернесто Хуст. За пръв път специлано за SENSHI и за професионалния подготвителен лагер на Професионалната лига на Световния киокушин съюз в България идва и друго огромно великолепие - грандиозният деец от веригата " K-1 Max " Алберт Краус, който също ще насочи няколко думи към гостите и медиите на формалния кантар на SENSHI 10.

Официалният кантар на SENSHI ще бъде отворен за медии. Самата бойна галавечер на 4 декември пък дава обещание същинско представление. Програмата на бойното шоу включва 10 дуела по правилниците KWU Full Contact и KWU SENSHI сред първенци по бойни спортове от 14 страни.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР