Варна. Моето мнение за предложението на д-р Москов не веднъж

...
Варна. Моето мнение за предложението на д-р Москов не веднъж
Коментари Харесай

Наталия Шулика, КОД: Политиката има нужда от нови лица, които да привнесат нова енергия

Варна. Моето мнение за предлагането на доктор Москов не един път съм го изразявала, че политиката има потребност от нови лица, които да привнесат нова сила. Вотът на последните избори потвърди това изказване. Проблемът беше, че народът се насочи към новооснована, само че ненадежна мощ. Това разяснява пред Радио „ Фокус “ – Варна Наталия Шулика, ръководител на варненската конструкция на партия КОД. Тя уточни, че на политическия кръг има два типа сили.

„ Едните са тези, които знаят какво вършат, за жалост все още са единствено такива, които го вършат против България и други, които не знаят какво ще им наредят да създадат, и там още веднъж е против България “, безапелационна бе Шулика.

Според нея, в новия парламент би трябвало да влязат сили, които знаят какво вършат и го вършат за България.

„ На последното си изявление доктор Петър Москов сподели нещо, за което доста му благодаря, тъй като в този момент ще си разреша да го изтъквам: „ Да, аз съм доверчив. “ Точно тази доверчивост, която е доказателство за избрана доза „ вътрешна непорочност “, е нещото което завоюва и мен на страната на КОД.
Бих се радвала искренно, в случай че хора като господин Пулев привнесат своята сила в тима, който се бие за България. Ще се веселя да сме дружно в Политическа партия КОД “, сподели в умозаключение Наталия Шулика.

Десислава ВАСИЛЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР