Варна. Мениджърът на номинираната за Оскар“ Мария Бакалова - актьорът

...
Варна. Мениджърът на номинираната за Оскар“ Мария Бакалова - актьорът
Коментари Харесай

Холивудската звезда Юлиян Костов снима видео за плувния шампион „Черно море“

Варна. Мениджърът на номинираната за „ Оскар “ Мария Бакалова - артистът Юлиан Костов, снима рекламно видео за плувния първенец на България ПСК „ Черно море “, оповестиха от клуба . Варненецът, който прави сполучлива кариера като артист в Меката на киното - Холивуд, приготвя промоционален видеоклип за обичания си клуб. Първите фрагменти той снима по време на интернационалния шампионат по плуване Black Sea Cup на басейн „ Приморски “ в родния си град Варна.
Над 300 състезатели от 30 клуба от България, Турция и Франция вземат участие в конкуренцията на Плувен комплекс „ Приморски “. Те се състезават за награден фонд от 16 000 лева

Интересът на артиста към плуването не е инцидентен. Той е професионален плувец и по време на спортната си кариера в ПСК „ Черно море “ реализира доста триумфи в компанията на сегашния основен треньор на клуба Никола Петров и зам.-председателя на УС на „ Черно море “ – Миролюб Адамов.

И тримата – желязна сплав за първенци. Юлиан Костов е първенец на България в най-коронованата дисциплинираност 100 м свободен жанр, а през днешния ден към този момент е артист със международни триумфи.

„ Реших като деец на „ Черно море “ да бъда потребен с това, с което се занимавам сега. Да направя промоционално видео и за клуба, и за шампионата Black Sea Cup. Продуцирам това видео. Спонсорира го моята компания „ Джупитър Лайтс Медия “. „ Черно море “ е първенец на България, най-хубавият клуб. И заслужава да има това ужасно видео! “, разяснява пред www.swimming.bg Юлиан Костов. Той обясни, че продукцията ще бъде промотирана в обществените мрежи и в Youtube, като задачата е да се разпространява плуването като спорт, както във Варна, по този начин и в България.
„ Идеята е да разпространяваме главно нашият клуб, който през последните 10 години е най-хубавият в България!

Всичко това се дължи на старши треньора Никола Петров и на Миролюб Адамов, зам.-председател на ПСК „ Черно море “, които милеят за плуването и неслучайно имат най-хубавите състезатели “, откровен е Костов. Клубът затвърждава лидерската си позиция в родното плуване със солидната финансова и организационна поддръжка на ръководителя на УС Филип Ромбаут.

Костов, звезда от хитовото фентъзи „ Сянка и кост “, което се върти в стрийминг платформата „ Нетфликс “, издаде, че се изкушава да се върне да тренира най-малко половин сезон в „ Черно море “.
„ Аз преподавах плуване на дребни деца в Лондон дълги години, до момента в който се пробвах да надупчвам като артист. Слава Богу, ми се случи сполучливо. Сега по-скоро ми се състезава, в сравнение с да се отдам на треньорската специалност. Чувствам към момента млад, само че тялото ми не толкоз. Скоро се шегувахме да направя едно завръщане за половин сезон в моя роден клуб, в случай че ми остане време. Ще бъде занимателно за мен “, показа Костов.

Скоро варненецът ще се снима в нов филм, екшън - в София, като за ролята, която са му поверили, ще се наложи да се изруси и да стане блондин.
Юлиан Костов е благополучен от сензационния триумф на сериала „ Сянка и кост “ по „ Нетфликс “: „ Той беше № 1 в света 12 дни. Изравни най-големите върхове на „ Нетфликс “ за № 1 в трендинг. Много съм благополучен с триумфа му и се надявам повече хора в България да съумеят да го гледат “.
Пред www.swimming.bg Костов, който е наставник и продуцент на Мария Бакалова, окачестви триумфите й като невероятни.
„ Онзи ден, малко преди рождения ден на Мария, оповестиха селекцията в Кан. Имаме втори български филм за последните 30 години, който влиза въобще във втория компетишън „ Особен взор “. Мария към този момент с изключение на номинации за оскари е с основна роля и в различен български план. В момента снима филм в Ню Йорк и още веднъж има основна роля “, описа съумелият българин.

На въпрос дали БГ манталитетът е причина за хулите, които се изсипаха по адрес на Бакалова след шеметния й триумф, той показа: „ Това е стар нрав, не бих споделил български. Остаряло мислене, което е регресивно и се върти към егото на някакъв човек “.
Юли, който е наставник на дузина млади гении, мечтаещи да пробият в киното, открехна, че бъдещи звезди се ловят елементарно, само че мъчно се учат.

„ Много ми е прелестно да се занимавам с млади актьори. С хора, които желаят да чуят какво мога да кажа, какво мога да им дам. С наслаждение им го давам, тъй като за мен, в случай че не си споделяш опита и концепциите, няма по какъв начин да получиш и нови хрумвания в мозъка си. Затова всичко, което е остаряло и не ти би трябвало, само че пък е потребно на някой различен, за мен е безумно да не го дадеш! Лошите мнения на някои хора се набиват на очи, само че мисля, че са изключение. Правилото е, че българите са страхотни хора, които се поддържат и се радват. Другото ни се втълпява от едни хора в интернет и не е правилно, че не се поддържаме “, заключи Костов.

Пред www.dw.com варненецът споделя по какъв начин е разкрил Мария Бакалова.

Кастинг режисьорката Нанси Бишъп, с която работи от години, го помолила да помогне с кастинг за България за основна роля във високобюджетна холивудска комедия. „ Нито тя, нито аз знаехме кой е планът или пък обвързваните с него хора. Тогава бях в Лос Анджелис и макар 10-те часа разлика съумях за три дни да намеря 70 актриси, които отговаряха на условията и ги проведох да ми пратят видео кастинг. Мария Бакалова, която за малко да не изпрати кастинг, се открояваше през цялото време. Седмица преди първия ѝ скрийн тест в Лондон поговорихме и взехме решение да работим дружно. Така станах неин управител и наставник “, споделя артистът.

Първата си роля в киното Юлиан получава в България, в лентата „ Код Червено ” на режисьора Валери Милев. Там Юли играе млад боец, който охранява основния воин, само че уви - става жертва на живите мъртви. Вторият му филм е „ Корпус за бързо реагиране 2 ”, където отново е чужденец - англичанин, помощник на огромния изверг.

Кийфър Съдърланд го харесва за епизодична роля в огромния си план „ 24 ”, по-късно играе в „ Код Лондон ”. Следват „ Коженото лице ”, където към този момент има забележителна роля, с цел да се стигне до „ Бен Хур ”.

Първата основна роля на Юли е в трагичния филм Another Mother`s Son на носителя на БАФТА Кристофър Менуал.

Последният сериал с неговото присъединяване е Shadow and Bone (б.а. „ Сянка и кост “), с който неслучайно Netflix стартира 2021 година, разруши всички ранглисти с безапелационното номер 1. Той записа исторически триумф като една от трите продукции, които с първите си 12 дни от премиерата са номер 1 в целия свят. „ Сянка и кост “ е от хитовата поредност на Лий Бардуго. Писателката е в листата на „ Ню Йорк Таймс “ за най-продавани създатели на фентъзи романи. В шест от осемте епизода на първия сезон варненецът извършва ролята на боеца Федьор Камински.
„ Юлиан е необикновен човек!

Един от юристите за български гении! Работи за това над 10 години. Имаме няколко взаимни плана, като един от тях е много упорит. Това е сериал, който се споделя „ Свобода или гибел ” и се отнася за Руско-турската освободителна война. Мисля, че историите биха били забавни за чужденци, биха били забавни и на целия свят “, споделя за взаимните си проекти с варненеца Мария Бакалова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР