Варна. Медицинският университет-Варна е комплексен победител в 20-атa Варненска универсиада,

...
Варна. Медицинският университет-Варна е комплексен победител в 20-атa Варненска универсиада,
Коментари Харесай

Медицинският университет-Варна е комплексен победител в 20-aта Варненска универсиада

Варна. Медицинският университет-Варна е сложен победител в 20-атa Варненска универсиада, в която присъединяване взеха 6-те висши образователни заведения в града. Това оповестиха от пресцентъра на висшето образователно заведение . Спортните съревнования се организираха от 4 до 19 април, а награждаването се състоя в Юнашкия салон в наличието на ректора на Медицинският университет-Варна проф. доктор Красимир Иванов, инж. Деян Грънчаров – помощник-ректор, и Жулиета Виденова – началник на бранш „ Спорт “ в университета. Кристиан Димитров – шеф на Дирекция „ Спорт “ в Община Варна, връчи шампионската купа на безапелационния победител на Универсиада `2019 – Медицински университет-Варна.
Студентите от университета са сложни спечелили в дисциплините плуване и тенис на корт и втори в отборното сложно класиране в лекоатлетическия крос. Бъдещите медици завоюваха призови места при мъжете и дамите и в конкуренциите по тенис на маса, волейбол, шахмат, мини футбол и баскетбол.
Втори в самобитната ранглиста сред университетите е Икономически университет-Варна, следвани от Техническия университет, а четвърто място останаха студентите на Висшето военноморско учебно заведение, пети - Варненския свободен университет и Висшето учебно заведение по мениджмънт. Всички призьори получиха от уредниците от Община Варна купи, медали, плакети и предметни награди.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР