Варна. Медицинският университет в града организира за шеста поредна година

...
Варна. Медицинският университет в града организира за шеста поредна година
Коментари Харесай

Варна: Медицинският университет в града организира за шеста поредна година инициативата Дни на отворените врати на 22 и 23 март

Варна. Медицинският университет в града провежда за шеста поредна година самодейността " Дни на отворените порти " на 22 и 23 март 2019 година Това оповестиха от пресцентъра на МУ - Варна . Бъдещите кандидат-студенти ще имат опцията в границите на два дни да посетят образователните бази в четирите факултета към университета – Медицина, Дентална медицина, Фармация и Обществено опазване на здравето, както и в Медицинския лицей. Поканени са възпитаници от Варна и страната, които имат интерес към медицинските науки и здравните специалности, както и учители, родители и всички искащи да посетят Медицинския университет.
Посетителите ще имат опция да получат информация за специалностите и кандидатстването, както и ще могат да видят симулаторите, употребявани за образование на студентите, музейната колекция по анатомия – кости, органи, 3D холограми, цифровите 3D технологии в денталната медицина, да участват на лабораторни опити и атрактивни химични опити, микроскопски и макроскопски наблюдения, демонстрации онлайн с високотехнологична инсталация, проява „ виртуална класна стая ", да посетят първата в страната университетска аптека във Факултета по фармация, залите за спорт, танци и подготовки.
Към момента във варненския медицински университет се образоват над 5700 студенти, измежду които и 1600 чужденци от 48 страни. Университетът притегля младежите с модерната си материално-техническата база, актуалните високотехнологични способи на преподаване, опциите за реализация и дипломите, които са приети във всички страни от Европейски Съюз.
Повече информация за Дни на отворени порти в Медицински университет – Варна е налична тук.
Програмата на събитието е оповестена тук.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР