Варна. Медицински университет – Варна спечели с 650 гласа в

...
Варна. Медицински университет – Варна спечели с 650 гласа в
Коментари Харесай

Варна: Медицински университет спечели конкурса на Общината за най-красива коледна украса

Варна. Медицински университет – Варна завоюва с 650 гласа в конкуренцията за най-красива коледна декорация в град Варна. Конкурсът „ Да украсим Варна за Коледа “, в който университетът се включва за първи път, се провежда от Община Варна за втора поредна година. Това оповестиха от пресцентъра на Медицински университет – Варна . Първото място е извоювано на база най-вече гласове, събрани на фейсбук страницата на самодейността. Въпреки че се включи единствено 10 дни преди финала, МУ - Варна съумя да изпревари всички свои съперници в състезанието. На второ място се класира образователен център „ Bell Education “ с 276 гласа, а на трето – Икономически университет – Варна с 271 гласа.
Всяка година управлението на университета се грижи да бъде основана уютна и красива коледна атмосфера за своите студенти и чиновници, както и за жителите на град Варна. Доказателство за това са хилядите минувачи, които ежедневно се стопират, с цел да погледат украсата на фасадата и да се снимат с нея. В конкуренцията участваха с изключение на институции, университети, езикови и бизнес центрове и доста варненски фамилии, които демонстрираха празнично украсените си домове.
Организаторите на самодейността обявиха, че с помощта на дейното присъединяване на жителите на града състезанието за най-красива външна коледна декорация на жилищна или социална постройка във Варна ще се организира и през 2018 година.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР