Варна. Като вярващ християнин, за мен на първо място е

...
Варна. Като вярващ християнин, за мен на първо място е
Коментари Харесай

Наталия Шулика, КОД: Като вярващ християнин, за мен на първо място е връщането към ценностите

Варна. Като набожен християнин, за мен преди всичко е връщането към полезностите. Това съобщи в изявление за Радио „ Фокус “ – Варна Наталия Шулика, която е втора в листата на Политическа партия КОД във Варна. Шулика уточни, че е взела решение да влезе в политиката, тъй като е съумяла да откри ентусиазъм от политик, който през годините е работил, а не е единствено приказвал.

„ Вдъхновена съм от една персона, която е във висшата власт и която не остави нещата единствено на приказки. Тази персона направи действителна смяна в онази държавна конструкция, която контролира активността на стратегиите за подвластни и дай Боже, доста скоро всички стратегии, като нашата да получим почтено държавно финансиране за грижите, които поставяме за наркозависимите.
Тогава осъзнах, след 38 години, че има метод да се оказва помощ на хората през ръководството, през управниците, които би следвало сами да избираме. И че когато те са си на мястото, можем да създадем земния си път по- логичен.
След това пристигна и предлагането. Не от какъв да е, а от човек, който доста почитам. Последваха редица срещи, които не оставиха у мен и капка подозрение с кого потеглям и коя е посоката. Невероятно съм щастлива от обстоятелството, че сме нова групировка построена единствено от изключителни персони. Нямаше да направя тази крачка в случай че не бяха те и отвън КОД ", сподели тя.

" Един човек ме попита, а какво ще стане, в случай че в някакъв миг посоката на КОД се промени?
Нямам различен отговор с изключение на, че ще напусна кораба. Искрено се надявам това в никакъв случай да не се случи, само че гаранциите не са в ресора на човешката природа.
Третият миг е моята неизчерпаема сила. Често ме питат от къде я намирам, с цел да работя на две места, както беше до напълно скоро, да се грижа за трите си деца и да изучавам.

Разбира се за децата имам и голямата помощ от моята майка, както и от татко им, само че той самият е кажи речи в моето състояние “, добави Наталия Шулика.

Кандидатът за депутат от Политическа партия КОД сподели още, че е израстнала в семейство, което надълбоко почита християнските полезности и точно това силата, която ѝ дава сила да се впусне в политиката.

„ Та по този начин в резюме, желанието е вътре в мен и с Божията помощ доста неща стават действителност. Всички чудеса, на които съм станала очевидец и не преставам да ставам ми дават сили. Радостта, която изпитвам, че съм се пробвала да направя нещо, с цел да оказа помощ ме кара да не преставам. Медицинското ми обучение беше още един трогателен за мен миг. Това са познания, които ти дават действителната опция да оказваш профилирана помощ и в случай че би трябвало да съм почтена не считам да изоставя нито едно от своите призвания. Как ще ги съчетавам, наред с децата..Бог ще ми покаже “, добави още Шулика.

На въпрос какви са упоритостите за развиване на Варна, Наталия Шулика отговори по този начин: „ Много зависи какъв брой доверие в проценти ще получи политическата ни платформа, от която съм част и ще остана част. Единственото, което мога да обещая в този момент, да обещая след изборите и да заставам зад това заричане през целия мандат, това че ще дам всичко от себе си, с цел да „ дърпам “ Родината си в посоката, която КОД ясно показва.

Личните ми стремежи, в допълнение с главната обществена политика на партията- желая цялостна бистрота на разпределението на парите от еврофондовете, ориентирано към развиване на обществените действия. Няма да е неприятно, да приказваме за всички сфери, само че тъй като ме попитахте за обществената, ще остана в нея. Не мисля, че сме единственото Неправителствени организации, което написа планове, хаби запаси, само че някой различен ги печели.

Не обичам да приказвам на сляпо, само че изхождайки от поговорката „ където има пушек, значи е имало огън “, плановете се печелят, още преди да са пуснати ограниченията. Много сходни неща демотивират хора, които имат в действителност предпочитание да създадат нещо свястно. А смисленото е в горе цитираното „ да положиш душата си за близък “. Болно ми е да разтварям тематиката за репутацията на НПО-тата. Горе- долу те също се възприемат като политиката “, сподели в умозаключение Наталия Шулика, втора в листата на Политическа партия КОД във Варна.

Десислава ВАСИЛЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР