Варна има кмет, който събира листа по улиците. Хубаво –

...
Варна има кмет, който събира листа по улиците. Хубаво –
Коментари Харесай

Кметът Коцев събира листа по улиците – къде са чистачките? 


Варна има кмет, който събира листа по улиците. Хубаво – дава персонален образец, само че за тази активност си има чистачки. Които в действителност ги няма, тъй като градът е заринат с купчини листа, които гният. Варна има кмет, който при липса на сняг и лед разгласи бедствено състояние до 3-ти декември/?!/.

Къде е бедствието? – питат варненци и се чудят на кого да вярват- на очите си или на кмета. Но в случай че при бедствено състояние той има право да разпорежда публични поръчки без конкурс – това е друга опера.
Очаквано Благомир Коцев нападна някогашния кмет Иван Портних – и стартира с кабинета му, който бил „ износен, с надрани стени “ – кой ги е драл не излиза наяве. Ако това е най-важното – кабинета, да беше измислил друго – да вземем за пример камъните пред общината.

Друг акцент – Варна щяла да остане без коледна декорация, само че Коцев я подсигурил?! Това граничи с парадокса.
Очакваше се, Коцев да подлага на критика и да откри недостатъци в работата на Портних – като продължение на предизборната борба, в която влязоха. Трудно е да се реши кое от написаното от кмета е правилно, кое не – откакто не влязоха в избирателен спор може да създадат следизборен.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР