Варна. И тази година много от студентите във Варна ще

...
Варна. И тази година много от студентите във Варна ще
Коментари Харесай

Проф. Стоян Маринов, Варненска туристическа камара: Студентите от града предпочитат по-близките дестинации за 8-ми декември

Варна. И тази година доста от студентите във Варна ще предпочетат по-близки дестинации за отбелязването на празника 8-ми декември. Обикновено възпитаниците на висшите образователни заведения в града се насочват към Трявна, Елена или Беклемето. Това сподели в изявление за Радио „ Фокус “ – Варна проф. Стоян Маринов от Варненската туристическа камара. По думите му студентите във Варна, които ще изберат да честват с преспиване отвън града, ще заплатят сред 40 и 50 лв.. Според него за тази цена може да се получи нощувка в порядъчен хотел със занимателна стратегия и даже прилагане на СПА център. В близкия до Варна курорт „ Албена “ също има много преференциални предложения за студенти.

Що се отнася до топ курорти като Банско, „ Боровец “ и „ Пампорово “, проф. Маринов разяснява, че офертите са насочени повече към студентите от висшите образователни заведения в столицата, до момента в който сътрудниците им от Варна избират да са някъде в покрайнините на града.

Диана СТОЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР