Варна губи всички сравнения с Бургас, заяви в студиото на

...
Варна губи всички сравнения с Бургас, заяви в студиото на
Коментари Харесай

Георги Амуджиев: Варна губи всички сравнения с Бургас

Варна губи всички съпоставения с Бургас, съобщи в студиото на Дарик претендентът за общински консултант на „ Алтернативата на жителите ” юрист Георги Амуджиев.

„ От доста години във Варна не се случва нищо удивително. Възхищавам се на Бургас за всичко, което техният кмет, общината и жителите са съумели да създадат. Кметът им явно има огромен капацитет и благоприятни условия, тъй като Бургас е чист, привлекателен и добре организиран. Сравнявайки морските градини в двата града, във Варна можем да се пръснем от злоба, тъй като тяхната е идеално устроена – стартира от пристанището и приключва до Солниците, а дистанцията може да бъде извървяно, без да се срещнат коли. Морската градина във Варна се оказва, че не е обществен парк и би трябвало непрекъснато да се заобикалят здания и огради. Ако някой седне и се занимава с този проблем, няма по какъв начин да не откри решение ”.

„ Гишета в осведомителния център в постройката на Община Варна са направени по този начин, че жителят да се поклони на чиновника. Това не би трябвало да е по този начин, най-малкото с цел да се резервира достолепието на жителите ”.

Кандидатът за варненски общински консултант на „ Алтернативата на жителите ” Георги Амуджиев е юрист с над 25-годишна процедура. Досега той не е взел участие в политиката.

„ За първи път виждам смисъл в план, управляван от човек, който може да го реализира. Попаднах в листата за общински съветници с помощта на моите контакти и на оценката на качествата, които владея. След като се срещнах с програмата и кандидатурата за кмет на Христо Димитров, взех решение, че ще вземам участие. Смятам, че имам сили, познания и морални устои, с цел да се оправя. Освен в правото имам знания в областите на превоза и градоустройството ”, добави Георги Амуджиев.

Целият диалог с Георги Амуджиев е прикачен.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР