Varna Fashion Monitor се завръща, със специалното участие на някои

...
Varna Fashion Monitor се завръща, със специалното участие на някои
Коментари Харесай

Varna Fashion Monitor се завръща

 Varna Fashion Monitor се завръща, със специфичното присъединяване на някои от най-хубавите модели в града.

Събитието ще се организира тази събота от 21:30 в Caribi bar в комерсиалния център на кръстовището на булевардите ``Цар Освободител`` и ``Република``. Проектът започва през 2015 година, като концепцията му е да показва настоящи локални фешън марки и дизайнери посредством стилни клубни ревюта на разнообразни интересни локации. Тази година, заради настъпилите противоепидемични ограничения, събитието ще бъде професионално снимано от режисьора Данил Кираджиев и екипът му и ще бъде излъчено посредством видео платформа, с цел да доближи до повече хора.

Лице на плана ще бъде прелестната Атина Иванова, която с изключение на, че е една от най-красивите модели на Варна е и измежду топ инфлуенсърите в България.

Водещи по традиция ще бъде уредникът на проявата Десо Димитров. За положителното въодушевление на гостите и празненство атмосфера с тяхната музика ще се погрижат Принц Вихрен, DJ Paconi и Марешка Бардем. Може би познавате Вихрен Марков, по-известен като Принц Вихрен от паметното парче на Young BB Yong - ``O какъв брой си прост``. Чеченката Марешка Бардем, придобила своята известност с присъединяване си в ``Игри на волята``, ще извърши особено за гостите на събитието най- новата си ария ``Нирвана``, чиято публична премиера е след към седмица. Любимият DJ Paconi ще се развихри зад пулта, осигуряващ Ви приятното и разпускащо посещение. В ревюто ще бъдат показани новите фешън оферти на варненския производител на долни дрехи с над 25 годишна история " Перфект ", роклите с обичайни български национални претекстове на " Аскиа ", формалните тоалети на Галя Иванова от бутик " Стил Г ", които неотдавна бяха черешката на тортата в Marbella fashion week и още доста забавни фешън оферти. Организаторите са подготвили и лотария с интересни подаръци за гостите онлайн.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР