Варна. Доброволното формирование за реакция при бедствия и аварии, които

...
Варна. Доброволното формирование за реакция при бедствия и аварии, които
Коментари Харесай

Участници в гражданско формирование ще проведат демонстрация по повод Международния ден на доброволеца във Варна

Варна. Доброволното формирование за реакция при бедствия и повреди, които действа към градската администрация във Варна провежда и ще организира взаимно демонстративно занимание със силите на РД „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” – Варна демонстративно мероприятие на следващия ден, 5-ти декември. Инициативата е по отношение на Международния ден на доброволеца. Това оповестяват от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи .

Началото на демонстрацията ще е от 10.30 часа, пред постройката на Общината. В проект – сюжета на занятието е планувано присъединяване на пожарен автомобил, аварийно-спасителен автомобил, пожарна авто-механична стълба и профилиран автомобил за осъществяване на химическо разузнаване. Ще бъдат образувани взаимни екипи с доброволците от Държавна фирма – Варна, които ще извършат образователно пожарогасителна и аварийно-спасителна активност.

Проявата, обвързвана с отбелязване на празника е израз на предпочитание за разпространение активността на доброволците от Държавна фирма – Варна, както и да се покаже на варненската общност, че ефикасната отбрана на популацията при пожари, бедствия и изключителни обстановки, значи тясно съдействие сред експерти и доброволци.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР