Варна. Днес, 18 юли, военните моряци се включиха в общоградските

...
Варна. Днес, 18 юли, военните моряци се включиха в общоградските
Коментари Харесай

Военните моряци отбелязаха годишнината от рождението на Васил Левски

Варна. Днес, 18 юли, военните моряци се включиха в общоградските тържества във връзка 181-та годишнина от рождението на Апостола на свободата Васил Левски в градовете Варна и Бургас. Това оповестиха от пресцентъра на Военноморските сили .
Пред паметника на националния воин на „ Алеята на възрожденската памет ” в Морската градина на Варна се състоя поклонение и боен обред за поднасяне на венци и цветя. Заместник-началникът на Щаба на Военноморските сили капитан І сан Венцеслав Димитров одобри строя на почетния часовой и Представителния духов оркестър на флота.
Да отдадат респект на Апостола бяха пристигнали регионалният шеф, кметът на Варна, представители на държавни и общински структури, командира на военни формирования и офицери от Щаба на Военноморски сили, неправителствени и родолюбиви организации, ветерани, възпитаници, жители и посетители на града.
В ритуала, който се състоя в Морската градина на Бургас, взе участие почетен часовой от състава на Флотилия бойни и спомагателни кораби с пълководец на караула капитан-лейтенант Калоян Попов. Строят бе признат от капитан І сан Ваньо Мусински – заместник-командир на Флотилия бойни и спомагателни кораби.
На тържествената гала участваха регионалният шеф на област Бургас, кметът на града, представители на държавната и локална власт, доста жители и посетители. Бяха поднесени венци и цветя в памет на Апостола.

Още военни вести четете в профилираното издание на Фокус " Военни вести "
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР