Варна. България трябва да може да разчита на достоен, компетентен

...
Варна. България трябва да може да разчита на достоен, компетентен
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Лиляна Павлова във Варна: Колкото по-голяма е групата на ГЕРБ/ЕНП, толкова по-силна ще бъде подкрепата за българските каузи в ЕП

Варна. България би трябвало да може да разчита на заслужен, способен и оптимално огромен екип в Европейския парламент. Колкото по-голяма е групата на ГЕРБ/ЕНП, толкоз по-силна ще бъде поддръжката за българските дела. Това съобщи претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили и варненски депутат Лиляна Павлова, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . „ Нароиха се доста партии, само че както една птичка пролет не прави, по този начин и един евродепутат без политическо семейство, няма опция да събере нужните съдружници в отбрана на идеите, които отстоява ”, посочи още тя пред членове и симпатизанти на ГЕРБ във варненския регион „ Одесос ”.
„ Четири са стълбовете на сполучливата политика - мощна локална власт, мощно държавно управление, мощно Народно заседание и мощни представители в Европейския парламент. С резултата от изборите на 26 май би трябвало да легитимираме стабилността на това ръководство, което съперниците ни по всевъзможен начин се пробват да компрометират. Атаките идват от тези, които са наранени от битката на държавното управление против контрабандата, от тези, които издоиха страната посредством приватизацията. Затова няма да се изненадам, в случай че даже се опитат да ни подреден „ Костинброд – 2 ”, съобщи Лиляна Павлова.
„ Опонентите ни ежедневно продуцират неистини. Говорят, че няма промишленост, до момента в който в България се откриват нови и нови фабрики. Индустрията към този момент съставлява 28% от българската стопанската система. Силната стопанска система, за която работим, е ключът към предстоящите от хората по-високи приходи ”, изясни претендентът на ГЕРБ.
„ Вече 10 години работя за развиването на районите и инфраструктурата. Знам какъв брой е значимо да осигурим посредством европейската взаимност повече финансов запас за дребните обитаеми места, за дребния и междинния бизнес ”, посочи някогашният районен министър. По думите ѝ за идващия програмен интервал се чака бюджетът да се усили от 14 на 18 милиарда лева „ Трябва да отстояваме тези евросредства за България още от първия ден в новия мандат на Екологичен потенциал ”, показа по-рано Павлова при срещата си с жители на изнесената приемна в центъра на Варна. Там претендентът за евродепутат се включи в самодейност на Младежи ГЕРБ. На особено готова за задачата стена минувачи бяха приканвани да оставят своето обръщение за концепциите и фантазиите си за Европейски Съюз. Лиляна Павлова изписа: „ Моята Европа е мощна и единна България ” и пожела на младежите да развиват своя капацитет в родината си. „ Младите хора са нашият най-ценен капитал ”, добави тя.
В рамките на своето посещаване във Варна Лиляна Павлова се срещна и с членове на регионалната организация на Старейшини ГЕРБ. „ Над 40 милиарда лева са вложени в България с помощта на участието ни в Европейски Съюз. Това са евросредства за пътища, просветителни институции, обществена поддръжка, за развиването на по-конкурентоспособен бизнес. Именно с помощта на участието ни в Европейски Съюз нашият бизнес предлага безмитно стоките и услугите си на пазар с 500 млн. консуматори ”, съобщи претендентът за евродепутат. Председателят на Старейшини ГЕРБ Николай Андреев взе присъединяване в срещата, като напомни пред присъстващите триумфите на първото Българско председателство на Съвета на Европейски Съюз. „ Като зам.-председател на Европейския съюз на гражданите-сеньори към ЕНП нееднократно съм се срещал с сътрудници от разнообразни държави-членки. Те приказват с почит към постигнатото през полугодието, в което България беше мотор на европейските политики и диктуваше дневния ред на Европейски Съюз. Положителният отзив ни стимулира още повече да подкрепим мощния глас, който извоювахме за страната си в Европа и който би трябвало да запазим и отсега нататък ”, заключи Николай Андреев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР